Vi leverer rekkverk fra SG Railing. Et norskprodusert rekkverk som er SITEF godkjent. Aluminium har lang levetid og krever minimalt med vedlikehold

Glassrekkverk

Glassrekkverk leveres som Toppmontert eller Frontmontert. Begge variantene leveres med buet Topprail i flere farger og med klart-, farget- eller frostet glass. Glasset som leveres med rekkverket er herdet, laminert glass i 8, 10 eller 12mm tykkelse, enten med klar, frostet eller sotet folie. Laminert glass betyr at to glassflater limes sammen med en folie i mellom. Skulle glasset gå i stykker holdes glasset sammen av folien. Glasset leveres med slipte og polerte kanter og kalles Lamitech Impact.

Aluminiumsrekkverk

Rekkverk i aluminium er solide og holdbare mot all slags vær og påkjenninger. Ikke minst er de vedlikeholdsfrie med svært lang levetid. Rekkverk i aluminium er en investering for framtiden.

Standard lagerført i følgende farger (andre farger kan leveres mot tillegg):

  • Sort, RAL 9005 Sahara
  • Natureloksert
  • Azco Nobel Noir 200
  • Hvit, RAL 9010

Alle produkter er produsert i Norge og har svært høy kvalitet.

MANGE BRUKSOMRÅDER

Glassrekkverk egner seg svært godt til boliger, hytter, næringsbygg eller borettslag. Vår leverandør er eneste produsent i Norge som har SINTEF Byggforsk godkjent rekkverk, og oppfyller alle krav i de nye byggforskriftene NS3510 (TEK 10).

NYT UTSIKTEN!

Glassrekkverk på terrassen bidrar til å øke romfølelsen samtidig som du kan nyte den flotte utsikten. Terrassen vil virke større og du får mer lys inn. minst sikkerhet. Glassrekkverket vi leverer er stilfulle, har et solid og moderne design og leveres i vedlikeholdsfritt aluminium.

Inspirasjon