Lamellgardiner – elegant, stilrent og enkelt.
Stilrene lamellene vil skjerme mot sjenerende sollys og innsyn.

Lamellgardiner er anvendelige i alle typer værelser i hjemmet og på arbeidsplassen. De stilrene lamellene vil skjerme mot sjenerende sollys og innsyn, mens du kan ha god utsikt i en annen retning.

Lamellgardinens videre fortrinn ligger i det store fargeutvalget og tilgjengelige lamell-kvaliteter, men viktigst av alt er hvordan lamellgardiner kan tilpasses de fleste vindusfasonger og -størrelser. Ved hjelp av en line justerer du lamellens vinkel, og med et lett drag i en snor trekker du gardinen helt eller delvis til siden; fra midten og ut eller fra en side til en annen. Tradisjonelt har man kjede i bunnen mellom lamellene, men vi kan også mot tillegg i pris levere innsveisede bunnlodd så man slipper kjede i bunnen for et enda strammere uttrykk. Nytt er også at man i stedet for kjede og snor til å betjene kan buke men skyvestang montert foran første lamell. Skyv enkelt gardinen til ønsket posisjon og vir på staten for å vende på lamellene. Finnes også som motorisert

Det er mulig å kombinere flere farger i samme lamellgardin, og lamellene kan lett byttes ut for å tilpasses nye fargerkombinasjoner i ditt interiør.

Rullegardiner er lette å montere!

Lamellgardiner passer vinduer med:

Max bredde: 6000 mm
Max høyde: 4000 mm
(Avhengig av viduets fasong)