produsert i Norge

Dovre er vår nykommer på markedet, rett fra egen produksjon i Spydeberg. Åpen løsning markise med mulighet for tilhørende helstøpt design aluminiumstak for beskyttelse av duk mot regn og sludd. For bredde opptil 590cm og maks 310 utfall, kan det benyttes nedsenkbar frontkappe med screenduk eller markiseduk.

Lokal produksjon skaper en større trygghet for våre forhandlere som igjen har muligheten for kort vei til serviceavdeling og lager av komponenter. Leveringstider ut fra Omega vil være betraktelig mindre enn mange av de større aktørene på det norske markedet. Dette grunnet store innkjøp av råvarer i lavsesong november/desember og kontinuerlig finjusteringer og optimalisering av effektivitet i produksjon og logistikk. Sommeren i Norge er dessverre kort. Korte leveringstider er avgjørende for våre kunder og ikke minst for sluttkundene.

Unik kvalitet på lakkering og meget høy stabilitet i konstruksjon, gjør dette til en toppkandidat for hus og hytter i områder med mye vær og vind.

Dovre har profilert avrenningskanal i frontskinnen og har mulighet til vinkeljustering med sveiv med opptil 70°​. Dette gir en stor fleksibilitet til å redusere lysinnslippet på terrasse og balkong til ulike årstider. Dovre er den eneste terrassemarkisen på det norske markedet som kan justere vinkelhøyden med så stor variasjon.

Finesser som dukstøtte support med belte, gjør at Dovre har en betraktelig større levetid på markiseduken enn de fleste konkurrende produkter på norske markedet. Siden 60-tallet har det vært en standard å benytte support på midten av dukrøret, laget av plasthjul eller metall. Dette vil over kort tid skape stygge merker i sømmene på midten av duken, hull og revner i søm. Beltedreven duksupport på Dovre gjør dette til en mye større trygghet for forbrukerne, ettersom det reduserer slitasje på duk betraktelig mer enn andre markiser på markedet.

Teknisk

  • Lakkering med høyeste motstandsdyktighet mot korrosjon.
  • Sertifisert og dokumentert produkt for høyeste klasse, vindklasse 2
  • CE-Merke som gir trygghet for kjøp
  • Manuell med sveiv eller motorisert med bryter, fjernkontroll,
  • App på telefon eller automatikk
  • Max dimensjoner 700cm bredde og 360cm utfall.

Lakkering (“Long Life”)

For pulverlakkeringen benyttes det pulver fra det berømte sveitsiske firmaet IGP. IGP-DURA|clean Teknologi er en avansert og høyteknologisk overflatebehandling av aluminium som stiller strenge krav til produsent.

Våre markiser har høyeste klassifisering av motstandsdyktighet på korrosjon av aluminium. Lakkeringen har betegnelsen SEASIDE CLASS og er perfekt for norske forhold.

Markisestoff

Alle tekstiler leveres av Europas ledende leverandører. Alt er impregnert av høyeste kvalitet med TEFLON eller SCOTCHGUARD beskyttende middel. Det skaper en perfekt beskyttende barriere og forsterker stoffets klimatiske og hydrofobe egenskaper. Se mer fra våre dukprodusenter her – SANDATEX – SATTLER

BILDEGALLERI